Chokolade scones

  • Posted on: 27 April 2013
  • By: Merete Popp Thyme

Smager bedst samme dag - men kan opbevares i en kagedåse i 2-3 dage.

Ingredienser: 
Chokolade scones
500
g
mel
150
g
Bagemargarine
(kan erstattes af smør)
65
g
rørsukker
(Kan erstattes af sukker eller 1 dl farin)
2
tsk
vanillesukker
3
tsk
bagepulver
2,5
dl
letmælk
(2,5 - 3 dl mælk bruges - afhænger af melet.)
150
g
hakket chokolade
Fremgangsmåde: 
Chokolade scones
  1. Mel, sukker, vanille og bagepulver blandes.
  2. Smør hakkes og blandes i melet til en smuldret masse
  3. Mælken røres i - og til sidst tilsættes den groft hakkede chokolade
  4. Dejen æltes til en kugle som stilles koldt i 10 minutter
  5. Dejen rulles ud i ca. 2 cm tykkelse
  6. Der udstikkes scones med et glas ( almindeligt drikkeglas)
  7. Sættes på en bageplade med bagepapir og bages ved 200 grader i ca. 15 min.
Kilde: 
En blanding af flere opskrifter