Italienske kødboller
Server med ovnbagte kartofler og en frisk salat med masser af frugt.
Ingredienser:
Italienske kødboller
500
g
hakket oksekød
(400 gram er fint - det afhænger af pakkestørrelsen.)
1,5
dl
havregryn
2
Fed
Hvidløg
(Presset i hvidløgspresser)
1
æg
100
g
parmesan
(fint revet)
1
tsk
salt
1
spsk
tørret oregano
(Basilikum eller timian kan også anvendes)
1
rød chili
(fint hakket og befriet for kerner)
Fremgangsmåde:
Italienske kødboller
- Rør en fars af det hakkede kød og alle de nævnte ingredienser.
- Form små kødboller med hænderne og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir
- Bag kødbollerne i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter.
Tips:
Der kan tilsættes hakkede soltørrede tomater og der kan bruges hakket feta i stedet for revet parmesan.