Kage med æbler og kanel
Det dufter af jul og hygge, når man bager denne kage.
Ingredienser:
Kage med æbler og kanel
175
g
hvedemel
1,5
tsk
bagepulver
175
g
Bagemargarine
150
g
sukker
3
æg
3
spsk
mælk eller fløde
3
æbler
5
spsk
sukker
3
spsk
kanel
Fremgangsmåde:
Kage med æbler og kanel
- Margarine og sukker røres med en el-pisker.
- Æg tilsættes et ad gangen - rør godt når hvert æg tilsættes.
- Mel og fløde/mælk tilsættes, der røres godt.
- Fordel dejen i en smurt springform.
- Skræl æblerne og skær dem i tynde både.
- Fordel æblerne på dejen.
- Bland sukker og kanel grundigt og drys blandingen på æblerne.
- Bag kagen ved 175 grader i 35-40 minutter.
Tips:
Der kan bruges pærer eller ferskner i stedet for æbler.
Kilde:
Lise Løndorf