Kold kartoffelsalat - orientalsk inspireret

  • Posted on: 26 April 2013
  • By: Merete Popp Thyme
Ingredienser: 
Kold kartoffelsalat
1
kg
små faste kartofler
1
Stk
rød chili
2
Fed
Hvidløg
6
spsk
mayonnaise
1
spsk
vand
0,5
tsk
stødt spidskommen
0,5
tsk
stødt koriander
1
spsk
hakket frisk mynte
(tørret mynte kan sagtens bruges)
salt og peber
Fremgangsmåde: 
Kold kartoffelsalat
  1. Kartoflerne koges møre - ca. 10 min.
  2. Kartoflerne pilles - men nye kartofler bruges med skræl.
  3. Mayonnaisen blandes med krydderier og vand
  4. Chili og hvidløg hakkes meget fint - fjern chilikernerne.
  5. Smag til med salt og peber.
  6. Skær kartoflerne i passende stykker / skiver og vend dem i mayonnaisen.
  7. Lad kartoffelsalaten trække i minimum 0,5 time før servering
Kilde: 
Ugebladet Søndag