Müsliboller
Disse boller er dejlige madpakkeboller og de dufter af jul og hygge, når man bager dem:)
Ingredienser: 
Müsliboller
50
g
gær
6
dl
Lunkent vand
1,5
tsk
salt
3
spsk
rapsolie
(eller anden neutral olie)
2
tsk
kanel
175
g
müsli
175
g
rugmel
(Kan erstattes af grahamsmel eller fuldkornsmel)
500
g
hvedemel
(Start med 450 g og tilsæt op til 500 g indtil dejen er fast men stadig klistret.)
Fremgangsmåde: 
Müsliboller
- Gæren udrøres i det lunkne vand
 - Salt, kanel og olie ilsættes
 - Müsli og rugmel røres i
 - hvedemel tilsættes - dejen røres med en elpisker - skal være klistret.
 - Dejen hæver 1 time - dækkes med et viskestykke
 - Dejen fordeles på bageplader med en stor ske - 12-14 boller
 - Bollerne hæver på bageplader i 30 minutter
 - Pensles med vand og drysses med havregryn (drysset kan udelukkes)
 - Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter - afkøles på en bagerist.
 

