Muffins med blåbær
Er dejlige til brunch.
Ingredienser:
Muffins med blåbær
3
Stk
æg
200
g
sukker
225
g
hvedemel
1
tsk
bagepulver
1,5
dl
letmælk
1
Stk
vanillestang
(Kan erstattes af 1 tsk. vanillesukker)
citron
(revet skal af 0,5 citron)
1
bakke
blåbær
12
Stk
muffinsforme
Fremgangsmåde:
Muffins med blåbær
- Pisk æg, sukker og vanille hvidt og skummende
- Smelt margarine og rør det i sukkermassen sammen med mælk, mel og bagepulver
- Tilsæt revet citronskal
- Fordel blåbær i de 12 forme og hæld dejen i formene
- Bages ved 180 grader i 25-30 min.
- Mærk med en træpind, om dejen hænger fast
- Sæt muffins til afkøling på en bagerist.
Tips:
Jeg fordeler blåbær i muffinsformene, inden dejen hældes i formene. Derved fordeles bærrene ligeligt.
Kilde:
Ugeblad