Oksefrikadeller

  • Posted on: 22 July 2013
  • By: Merete Popp Thyme
Ingredienser: 
Oksefrikadeller
500
g
hakket oksekød
2
spsk
hakkede soltørrede tomater
2
Fed
Hvidløg
2
tsk
chiliflager
1
dl
mælk
2
æg
3
spsk
mel
(kan erstattes af havregryn)
50
g
fetaost
2
tsk
salt
friskkværnet peber
Fremgangsmåde: 
Oksefrikadeller
  1. Kødet røres med mel, æg, mælk, chili, knust hvidløg og hakkede tomater.
  2. Krydres med salt og peber.
  3. Fetaost hakkes og tilsættes.
  4. Farsen formes til frikadeller, som sættes på en bageplade beklædt med bagepapir.
  5. Frikadellerne bages i 25-30 minutter ved 200 grader.
Tips: 

Fetaost kan erstattes med revet parmesan.