Pastasalat med broccoli

  • Posted on: 15 June 2013
  • By: Merete Popp Thyme
Ingredienser: 
Pastasalat med broccoli
1
Stk
broccoli
250
g
pasta
(Fuldkornspasta er sundt - brug penne eller skruer)
1
æble
1
rødløg
0,5
dl
tørrede tranebær
2,5
dl
creme fraiche
2
tsk
karry
2
Fed
Hvidløg
2
tsk
Flydende honning
saltmandler
(der kan også bruges peanuts, cashewnødder, pinjekerner osv.)
Fremgangsmåde: 
Pastasalat med broccoli
  1. Del broccolien i små buketter og kog dem i 2-3 minutter
  2. Afdryp og afkøl broccolibuketterne
  3. Kog pastaen, lad den dryppe af og afkøl den
  4. Hak rødløg og tranebær - og skær æblet i små terninger
  5. Bland creme fraiche med krydderier
  6. bland broccoli med æbler, løg, pasta og hakkede tranebær
  7. Tilsæt creme fraiche blandingen
  8. Drys med saltmandler eller pinjekerner
Tips: 

Som det ses på billedet dryssede jeg med en blanding af saltede nødder.