Tortellini med bacon
Ingredienser:
Tortelinni med bacon
150
g
Bacon
(150-200g efter pakningsstørelse)
250
g
champignon
(jeg bruger de brune markchampignon)
2
røde chili - finthakkede
1
løg - hakket
2
Fed
knust hvidløg
2,5
dl
Fløde
(kan erstattes med madlavningsfløde )
1
tsk
tørrede krydderurter
(oregano eller basilikum)
salt
peber
2
poser
tortelinni
(1 pose rækker til 2 personer)
friskrevet parmesan til at drysse på den færdige ret
frisk basilikum til at drysse over den færdige ret
Fremgangsmåde:
Tortelinni med bacon
- Steg bacon gyldent på panden.
- Tilsæt løg og hvidløg og lad det stege 2-3 minutter.
- Champignon skæres i skiver og tilsættes sammen med finthakket chili.
- Når væden er fordampet fra champignon tilsættes fløde og krydderier.
- Der smages til med salt og peber.
- Lad saucen koge ind ved svag varme indtil den er blevet tilstrækkelig tyk.
- Kog pastaen som angivet på pakken og vend den med saucen.
- Drys parmesan og basilikum øverst og server straks.