Tortellini med bacon

  • Posted on: 25 July 2013
  • By: Merete Popp Thyme
Ingredienser: 
Tortelinni med bacon
150
g
Bacon
(150-200g efter pakningsstørelse)
250
g
champignon
(jeg bruger de brune markchampignon)
2
røde chili - finthakkede
1
løg - hakket
2
Fed
knust hvidløg
2,5
dl
Fløde
(kan erstattes med madlavningsfløde )
1
tsk
tørrede krydderurter
(oregano eller basilikum)
salt
peber
2
poser
tortelinni
(1 pose rækker til 2 personer)
friskrevet parmesan til at drysse på den færdige ret
frisk basilikum til at drysse over den færdige ret
Fremgangsmåde: 
Tortelinni med bacon
  1. Steg bacon gyldent på panden.
  2. Tilsæt løg og hvidløg og lad det stege 2-3 minutter.
  3. Champignon skæres i skiver og tilsættes sammen med finthakket chili.
  4. Når væden er fordampet fra champignon tilsættes fløde og krydderier.
  5. Der smages til med salt og peber.
  6. Lad saucen koge ind ved svag varme indtil den er blevet tilstrækkelig tyk.
  7. Kog pastaen som angivet på pakken og vend den med saucen.
  8. Drys parmesan og basilikum øverst og server straks.