Muffins med blåbær

  • Posted on: 27 April 2013
  • By: Merete Popp Thyme

Er dejlige til brunch.

Ingredienser: 
Muffins med blåbær
3
Stk
æg
200
g
sukker
225
g
hvedemel
1
tsk
bagepulver
1,5
dl
letmælk
1
Stk
vanillestang
(Kan erstattes af 1 tsk. vanillesukker)
citron
(revet skal af 0,5 citron)
1
bakke
blåbær
12
Stk
muffinsforme
Fremgangsmåde: 
Muffins med blåbær
  1. Pisk æg, sukker og vanille hvidt og skummende
  2. Smelt margarine og rør det i sukkermassen sammen med mælk, mel og bagepulver
  3. Tilsæt revet citronskal
  4. Fordel blåbær i de 12 forme og hæld dejen i formene
  5. Bages ved 180 grader i 25-30 min.
  6. Mærk med en træpind, om dejen hænger fast
  7. Sæt muffins til afkøling på en bagerist.
Tips: 

Jeg fordeler blåbær i muffinsformene, inden dejen hældes i formene. Derved fordeles bærrene ligeligt.

Kilde: 
Ugeblad