Kage med æbler og kanel

  • Posted on: 15 September 2013
  • By: Merete Popp Thyme

Det dufter af jul og hygge, når man bager denne kage.

Ingredienser: 
Kage med æbler og kanel
175
g
hvedemel
1,5
tsk
bagepulver
175
g
Bagemargarine
150
g
sukker
3
æg
3
spsk
mælk eller fløde
3
æbler
5
spsk
sukker
3
spsk
kanel
Fremgangsmåde: 
Kage med æbler og kanel
  1. Margarine og sukker røres med en el-pisker.
  2. Æg tilsættes et ad gangen - rør godt når hvert æg tilsættes.
  3. Mel og fløde/mælk tilsættes, der røres godt.
  4. Fordel dejen i en smurt springform.
  5. Skræl æblerne og skær dem i tynde både.
  6. Fordel æblerne på dejen.
  7. Bland sukker og kanel grundigt og drys blandingen på æblerne.
  8. Bag kagen ved 175 grader i 35-40 minutter.
Tips: 

Der kan bruges pærer eller ferskner i stedet for æbler.

Kilde: 
Lise Løndorf